Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκροί στο Προεδρικό Μέγαρο στην Υεμένη (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκροί στο Προεδρικό Μέγαρο στην Υεμένη (pics)

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Υεμένη μετά τον βομβαρδισμό του Προεδρικού Μεγάρου. Οι δύο αεροπορικές επιδρομές που έπληξαν σήμερα το συγκρότημα του προεδρικού μεγάρου στην πρωτεύουσα της Υεμένης είχε πολλές απώλειες. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη χωή τους και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν. Τα κτίριο του προεδρικού μεγάρου βρίσκεται στην Τάχριρ, μια από τις πιο […]

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Υεμένη μετά τον βομβαρδισμό του Προεδρικού Μεγάρου.

Οι δύο αεροπορικές επιδρομές που έπληξαν σήμερα το συγκρότημα του προεδρικού μεγάρου στην πρωτεύουσα της Υεμένης είχε πολλές απώλειες.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη χωή τους και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν.

Τα κτίριο του προεδρικού μεγάρου βρίσκεται στην Τάχριρ, μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες της Σαναά και σημειώθηκε την ώρα που άνοιγαν τα γραφεία και τα καταστήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε δολοφονίες πολιτικών μέσα σε μία εβδομάδα

Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Υεμένης δήλωσε στο Sputnik ότι υπεύθυνος για την επιδρομή είναι ο στρατιωτικός συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία που δρα στην Υεμένη στηρίζοντας τον πρόεδρο Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι.

«Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έπεσαν νεκροί και 35 τραυματίστηκαν. Κάποιοι εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά τις επιδρομές του συνασπισμού εναντίον των γραφείων της προεδρίας», εξήγησε η ιατρική πηγή.

Οι δύο ισχυρές εκρήξεις που συγκλόνισαν, έγιναν κοντά σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, μια εμπορική τράπεζα και πολλά εμπορικά καταστήματα, αλλά και την Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις