Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ξαναχτύπησαν οι «μαϊμού» τεχνικοί – Το μαρτύριο μιας ηλικιωμένης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξαναχτύπησαν οι «μαϊμού» τεχνικοί – Το μαρτύριο μιας ηλικιωμένης

Του Πέτρου Καρσιώτη «Μαϊμού» τεχνίτες της ΔΕΗ, στην πραγματικότητα… τεχνίτες στην απάτη, παγίδεψαν ηλικιωμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, άρπαξαν τις οικονομίες της, περίπου 5.000 ευρώ και την άφησαν εγκλωβισμένη μπροστά σε βαριά έπιπλα  για να μη μπορεί να βγει. Οι σπαρακτικές κραυγές κινητοποίησαν τους γείτονες Οι σπαρακτικές κραυγές της κινητοποίησαν τους γείτονες, που έτρεξαν […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Μαϊμού» τεχνίτες της ΔΕΗ, στην πραγματικότητα… τεχνίτες στην απάτη, παγίδεψαν ηλικιωμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, άρπαξαν τις οικονομίες της, περίπου 5.000 ευρώ και την άφησαν εγκλωβισμένη μπροστά σε βαριά έπιπλα  για να μη μπορεί να βγει.

Οι σπαρακτικές κραυγές κινητοποίησαν τους γείτονες

Οι σπαρακτικές κραυγές της κινητοποίησαν τους γείτονες, που έτρεξαν και αφού μετακίνησαν τα βαριά έπιπλα που είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του σπιτιού οι δράστες της απάτης την απελευθέρωσαν και έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία!

Οι απίστευτες σκηνές ξετυλίχθηκαν στην κοινότητα Κηπάκι Σαραγίων των Τρικάλων, όταν έδρασε μία ακόμη σπείρα τα μέλη της οποίας εμφανίζονται ως δήθεν τεχνικοί της ΔΕΗ.

Χτύπησαν την πόρτα και δήλωσαν τεχνικοί της ΔΕΗ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες χτύπησαν την πόρτα της ηλικιωμένης και δήλωσαν τεχνικοί της ΔΕΗ.

Της είπαν ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά από βλάβη που είχε διαπιστωθεί από την… υπηρεσία!

Οικιακή βοηθός άρπαξε την περιουσία του εργοδότη της

Άρχισαν να μετακινούν τα βαριά έπιπλα

Μπήκαν στο σπίτι με τα ανάλογα σύνεργα κι άρχισαν να μετακινούν τα βαριά έπιπλα, λέγοντάς της ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς θα γλίτωναν από τις φλόγες.

Με κομμένη την ανάσα η γυναίκα παρακολουθούσε τις κινήσεις τους, χωρίς να καταλαβαίνει ότι οι μετακινήσεις των επίπλων είχαν ένα και μοναδικό σκοπό.

Στόχος να την εγκλωβίσουν σε ένα δωμάτιο

Να την εγκλωβίσουν πίσω από τα βαριά έπιπλα σε ένα δωμάτιο και να μην μπορεί ούτε να μετακινηθεί ούτε να βλέπει τους… τεχνικούς να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα.

Ερεύνησαν ανενόχλητοι και έφυγαν με 5.000 ευρώ

Το βέβαιο είναι ότι κρατώντας την ιδιοκτήτρια του σπιτιού ουσιαστικά φυλακισμένη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ερεύνησαν ανενόχλητοι τα υπόλοιπα δωμάτια και ανακάλυψαν το κομπόδεμα της άτυχης ηλικιωμένης ύψους άνω των 5.000 ευρώ!

Καταγγελία στην Αστυνομία

Άρπαξαν τα χρήματα και έγιναν καπνός, ενώ η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί με την βοήθεια των γειτόνων της και κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις