Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μετά τον Κυρίτση και ο Τσιρώνης στηρίζει το Ισλάμ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Κυρίτση και ο Τσιρώνης στηρίζει το Ισλάμ

Μετά τη δήλωση σοκ Κυρίτση για το Ισλάμ και τους ισλαμιστές, έρχεται ο Τσιρώνης να ρίξει λάδι στη φωτιά. Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, κατηγορεί την Ευρώπη και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό για την βία και το αίμα. Η δήλωσή του ξεκίνησε με την Ευρώπη, που όπως είπε ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος […]

Μετά τη δήλωση σοκ Κυρίτση για το Ισλάμ και τους ισλαμιστές, έρχεται ο Τσιρώνης να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, κατηγορεί την Ευρώπη και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό για την βία και το αίμα.

Η δήλωσή του ξεκίνησε με την Ευρώπη, που όπως είπε ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος και κατέληξε θυμίζοντας την ευθύνη της Δύσης για το ξεκλήρισμα των Ινδιάνων.

Η δήλωση ήρθε σαν απάντηση στο tweet Τσιρώνη που κατηγόρησε την Δύση για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αθωώνοντας τους ισλαμιστές. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γ. Τσιρώνης θυμήθηκε την Ιερα Εξέταση και τις επεμβάσεις της Δύσης.

Οι φανατικοί ισλαμιστές είναι μια μικρή μειοψηφία..Οι περισσότεροι είναι φιλειρηνικοί. Οπως και οι Χριστιανοί. Αλλά στην Ευρώπη υπήρχε η Ιερά Εξέταση…», είπε στον Σκάι.

«Πραγματικά στην Ευρώπη υπάρχει μια καταιγίδα εθνικισμού που πρέπει να απαντηθεί και πραγματικά η Ευρώπη και κυρίως η αποικιοκρατία της Ευρώπης κούναγε συνέχεια το δάχτυλο σε κάποιους βαρβάρους, εντός εισαγωγικών, ενώ ξεχνούσε ότι πραγματικά η Ευρώπη ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος διαχρονικά και ιστορικά» είπε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Θύελλα αντιδράσεων για το tweet Κυρίτση

«Εμένα δεν μ’ αρέσει η λέξη ισλαμιστές» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Να πω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν Ευρωπαίοι που κάνουν δήθεν τους πολιτισμένους.

Ότι δήθεν η Ευρώπη ταυτίζεται με τον πολιτισμό, ξεχνώντας το τι έχει συμβεί στην Ευρώπη και ξεχνώντας ότι  συμβαίνει στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, σ’ αυτές τις χώρες, είναι προϊόν της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας» τόνισε ο Γιάννης Τσιρώνης.

«Ξεχνάμε δηλαδή ότι εμείς τους αιματοκυλήσαμε πρώτοι τους ανθρώπους, εμείς αιματοκυλήσαμε τους… Ινδιάνους».

«Να είμαστε λίγο πιο σεμνοί όταν μιλάμε για βία. Γιατί συνέχεια υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι όταν μιλάμε για Ισλάμ είναι εκ φύσεως βίαιοι» είπε ο Γιάννης Τσιώνης.

Μάλιστα, κατά την άποψη του Γιάννη Τσιρώνη «αυτοί, οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ, οι τζιχαντιστές είναι μια απειροελάχιστη μειοψηφία».

«Το περισσότερο Ισλάμ είναι ειρηνικότατο, όπως ειρηνικότατοι είναι και οι περισσότεροι χριστιανοί, αλλά στην Ευρώπη υπήρχε και η Ιερά Εξέταση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις