Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παππάς για Μητσοτάκη: Θα “απολυθεί” στις εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για Μητσοτάκη: Θα “απολυθεί” στις εκλογές

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει τις δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη ο Νίκος Παππάς. «Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. “Πλεονάζον” πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα “απολυθεί” στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει». «Η χώρα χρειάζεται δημόσια τηλεόραση, όχι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας» Αυτό αναφέρει ο […]

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει τις δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη ο Νίκος Παππάς.

«Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. “Πλεονάζον” πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα “απολυθεί” στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει».

«Η χώρα χρειάζεται δημόσια τηλεόραση, όχι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας»

Αυτό αναφέρει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter, για τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

«Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν οι γιατροί και να λείπουν νοσηλευτές», ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τον δημόσιο τομέα, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό … Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις