Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έμειναν άφωνοι – Πού είχε κρύψει την κοκαΐνη ο 31χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Έμειναν άφωνοι – Πού είχε κρύψει την κοκαΐνη ο 31χρονος

Άναυδα τα στελέχη του γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Μετά από έλεγχο σε αλλοδαπό ηλικίας 31 ετών, μόλις έφτασε το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου, βρήκαν σχεδόν 35 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυμμένα μέσα σε ένα σαμπουάν. «Πολυκατάστημα» ναρκωτικών από Αλβανούς (pics) Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του λιμενικού, […]

Άναυδα τα στελέχη του γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Μετά από έλεγχο σε αλλοδαπό ηλικίας 31 ετών, μόλις έφτασε το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου, βρήκαν σχεδόν 35 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυμμένα μέσα σε ένα σαμπουάν.

«Πολυκατάστημα» ναρκωτικών από Αλβανούς (pics)

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του λιμενικού, ο άνδρας είχε κρύψει 4 πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 34,8 γραμμαρίων, μέσα σε συσκευασία σαμπουάν, ενώ παράλληλα, βρήκαν στην κατοχή του 2 χάρτινες συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά σε μορφή κλειδιού αυτοκινήτου και ένα τμήμα από πλαστικό καλαμάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Αλλά, οι παραβάσεις για το νεαρό δεν σταμάτησαν εκεί. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου για την ταυτοποίηση των στοιχείων του, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι κατείχε ένα πλαστό ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς του, το οποίο, μάλιστα, χρησιμοποίησε για την έκδοση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου του.

Επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 85€, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.

Με φορτηγά για… μετακομίσεις, μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και ο 31χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις