Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κώστας Καραμανλής – Με χαλαρή διάθεση (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο Κώστας Καραμανλής – Με χαλαρή διάθεση (pics)

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/5) ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το evros-news. gr, o Κώστας Καραμανλής επισκέφτηκε το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου. Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής  Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, συναντήθηκε με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης […]

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/5) ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evros-news. gr, o Κώστας Καραμανλής επισκέφτηκε το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και Επίτιμο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής  Κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, συναντήθηκε με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της 16ης Μεραρχίας Πεζικού.

Ο πρώην Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στον Έβρο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑ που είναι υπεύθυνο για τον στρατιωτικό έλεγχο της περιοχής και συζήτησε με αξιωματικούς.

Μάλιστα, πριν φτάσει στο Πύθιο, ο κος Καραμανλής πέρασε από το χωριό Ισαάκιο Διδυμοτείχου, την ιδιαίτερη πατρίδα του βουλευτή Αναστάσιου Δημοσχάκη και κάθισε στο καφενείο του χωριού για καφεδάκι και κουβέντα με τους κατοίκους, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά.

Διαβάστε ακόμα

Νέο μήνυμα Καμμένου για τους Έλληνες στρατιωτικούς

 

Με χαλαρή διάθεση και σπορ ντύσιμο, ξεναγήθηκε στα σημεία και συνεχίζει τις επισκέψεις του στη Θράκη με τον νομό Ροδόπης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις