«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό την προτροπή σας να πάμε να γαμ@σουμε…»

ΚΟΣΜΟΣ

«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό την προτροπή σας να πάμε να γαμ@σουμε…»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με ένα πολύ τσουχτερό τιτίβισμα η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Charlie Hebdo επέστρεψε στο twitter μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιανουαρίου 2015. «Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό τα χειροκροτήματά σας και την προτροπή σας να πάμε να γαμ@σουμε τις μάνες μας». «Έπειτα από μια τεχνική βλάβη, πέρα από τον έλεγχό μας, τον Ιανουάριο του 2015, η παρουσία […]

05.05.2018 | 10:07

Με ένα πολύ τσουχτερό τιτίβισμα η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Charlie Hebdo επέστρεψε στο twitter μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιανουαρίου 2015.

«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό τα χειροκροτήματά σας και την προτροπή σας να πάμε να γαμ@σουμε τις μάνες μας».

«Έπειτα από μια τεχνική βλάβη, πέρα από τον έλεγχό μας, τον Ιανουάριο του 2015, η παρουσία μας στο Twitter διεκόπη προσωρινά», ανέφερε η ανάρτηση της εφημερίδας.

Το ποστ συνοδεύεται από ένα σκίτσο, όπου ένα περιστέρι, του ίδιου χρώματος με το πτηνό του λογότυπου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, πετά κουτσουλώντας μνημεία του Παρισιού.

Προκαλεί το Charlie Hebdo: «Ο Θεός έπνιξε τους νεοναζί στο Τέξας»

Το τελευταίο tweet του Charlie Hebdo αναρτήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2015, την μέρα της τζιχαντιστικής επίθεσης στα κεντρικά γραφεία του εντύπου στο Παρίσι που είχε αποτέλεσμα 12 συντάκτες και εργαζόμενοι της εφημερίδας να χάσουν τη ζωή τους.

Το σκίτσο ήταν του σκιτσογράφου Ονορέ ο οποίος σκοτώθηκε στην επίθεση μαζί με άλλους εμβληματικούς συντάκτες και σκιτσογράφους της εφημερίδας.

Exit mobile version