Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κι άλλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, μετά τον Μιραλάς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κι άλλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, μετά τον Μιραλάς

Οι προσδοκίες που υπήρχαν για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς διαψεύστηκαν παταγωδώς κι ο Βέλγος επιθετικός αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό. Με 11 συμμετοχές και 2 γκολ, αλλά κυρίως με μέτριες και άνευρες εμφανίσεις ο Μιραλάς σε καμία περίπτωση δεν πρόσφερε στον Ολυμπιακό και δεδομένων των υψηλών απαιτήσεων της Έβερτον για την παραχώρηση του, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν […]

Οι προσδοκίες που υπήρχαν για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς διαψεύστηκαν παταγωδώς κι ο Βέλγος επιθετικός αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό.

Με 11 συμμετοχές και 2 γκολ, αλλά κυρίως με μέτριες και άνευρες εμφανίσεις ο Μιραλάς σε καμία περίπτωση δεν πρόσφερε στον Ολυμπιακό και δεδομένων των υψηλών απαιτήσεων της Έβερτον για την παραχώρηση του, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να τερματίσουν πρόωρα τον δανεισμό του διευκολύνοντας και τον ίδιο τον αθλητή.

Έτσι η τελευταία εμφάνιση του Βέλγου με την ερυθρόλευκη φανέλα στη δεύτερη θητεία του ήταν αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά τον Κέβιν Μιραλάς και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Στο βάθρο των καλύτερων η Μαρία Πρεβολαράκη

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε και εκείνος από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του.

Να θυμίσουμε ότι είχε αποφασιστεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η διακοπή της συνεργασίας των ερυθρολεύκων με τον Μποτία ο οποίος είχε αποκτηθεί το 2014.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως στην περίπτωση του Μιραλάς, έτσι και στην περίπτωση του Ισπανού δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις