Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Είμαστε πιο κοντά σε εμπλοκή, παρά σε επίλυση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Είμαστε πιο κοντά σε εμπλοκή, παρά σε επίλυση

«Είμαστε πιο κοντά σε εμπλοκή, παρά σε λύση. Δεν θέλουν να αλλάξουν το Σύνταγμά τους. Πρέπει να υπάρξει μια λύση ενιαία, οριστική και όχι με “ουρές”», τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ για το Σκοπιανό. Μιλώντας στο epsilontv, ο Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση. Κοτζιάς: Θα έκανα πάρτι με μια συμφωνία erga […]

«Είμαστε πιο κοντά σε εμπλοκή, παρά σε λύση. Δεν θέλουν να αλλάξουν το Σύνταγμά τους. Πρέπει να υπάρξει μια λύση ενιαία, οριστική και όχι με “ουρές”», τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ για το Σκοπιανό.

Μιλώντας στο epsilontv, ο Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση.

Κοτζιάς: Θα έκανα πάρτι με μια συμφωνία erga omnes στο Σκοπιανό

Αναφερόμενος στο ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, εξέφρασε την άποψη ότι δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη κατά την προεκλογική περίοδο στην Τουρκία.

Για την επίσκεψη Τσίπρα σε Μυτιλήνη και Λήμνο και τους χαρακτηρισμούς από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για «φασίστες πολίτες», υπογράμμισε ότι «οι πολίτες της  Μυτιλήνης, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τους μετανάστες, είναι αγανακτισμένοι και διαμαρτύρονται που η κατάσταση έχει ξεφύγει και για αυτό ευθύνεται η κυβέρνηση Τσίπρα. Η κυβέρνηση δεν θα καταλάβει ποτέ, όσο ταυτίζει τους κατοίκους με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Πάλλης: Φασιστοειδή όσοι διαμαρτυρήθηκαν στη Μυτιλήνη

Η αφετηρία της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει».

Τέλος, για την οικονομική κατάσταση της χώρας, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια.

«Η καθαρή έξοδος είναι προπαγάνδα. Ενας στους τέσσερις είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι 3,5 χρόνια. Έχει παρελθόν και μάλιστα είναι βαρύ και σκοτεινό».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις