Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άρθρο πρωθυπουργού: Είμαστε έτοιμοι για την οριστική έξοδο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρο πρωθυπουργού: Είμαστε έτοιμοι για την οριστική έξοδο

Η Ελλάδα έπειτα από οκτώ χρόνια μνημονιακής επιτροπείας είναι έτοιμη να κάνει το αποφασιστικό βήμα προς την οριστική έξοδο από την κρίση, επισημαίνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η σημερινή πορεία της οικονομίας δημιουργεί τόσο τις προϋποθέσεις για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για […]

Η Ελλάδα έπειτα από οκτώ χρόνια μνημονιακής επιτροπείας είναι έτοιμη να κάνει το αποφασιστικό βήμα προς την οριστική έξοδο από την κρίση, επισημαίνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η σημερινή πορεία της οικονομίας δημιουργεί τόσο τις προϋποθέσεις για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την έξοδο από το μνημόνιο, όσο όμως και τις συνθήκες για την επόμενη ημέρα της χώρας μετά την πολυετή κρίση.

Κόνσολας: Ένας πρωθυπουργός από άλλο πλανήτη

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι απολύτως κρίσιμη παράμετρος είναι η ρύθμιση του χρέους, καθώς θα επιτρέψει στη χώρα να διατηρήσει την αναπτυξιακή δυναμική που καταγράφει και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος της επιστροφής στις μέρες που ζήσαμε από το 2010.

Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας εμπαίζει τους Έλληνες

Το νέο πλαίσιο που θα διαμορφώσει η έξοδος από τα μνημόνια, αναφέρει ο κ. Τσίπρας, και άρα η διεύρυνση των βαθμών ελευθερίας ως προς την άσκηση πολιτικής, παράγει πλέον μία πολύ σημαντική επίπτωση στην εσωτερική πολιτική της χώρας: Καθιστά σαφέστερες τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της σημερινής κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις