Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Απογείωσε» τον: H… πηγή για τον ανδρικό οργασμό
PLUS

«Απογείωσε» τον: H… πηγή για τον ανδρικό οργασμό

Κάνε τον… τούρμπο στο κρεβάτι «παίζοντας» με το σημείο του ανδρικού οργασμού. Μπορείς να τον τρελάνεις και όχι με τα συνηθισμένα… κόλπα που φαντάζεσαι, γνωρίζεις ή και εφαρμόζεις μέχρι τώρα. Σύμφωνα με έρευνες ανά τον κόσμο, οι άνδρες κρύβουν… καλά το σημείο – κλειδί για τον οργασμό τους. Πολλοί θεωρούν πως με το απλό «τελείωμα» τον βιώνουν αλλά […]

Κάνε τον… τούρμπο στο κρεβάτι «παίζοντας» με το σημείο του ανδρικού οργασμού.

Μπορείς να τον τρελάνεις και όχι με τα συνηθισμένα… κόλπα που φαντάζεσαι, γνωρίζεις ή και εφαρμόζεις μέχρι τώρα. Σύμφωνα με έρευνες ανά τον κόσμο, οι άνδρες κρύβουν… καλά το σημείο – κλειδί για τον οργασμό τους.

Πολλοί θεωρούν πως με το απλό «τελείωμα» τον βιώνουν αλλά οι επιστήμονες τονίζουν πως μπορούν να έχουν μια πιο έντονη εμπειρία κάνοντας το εξής.

Διαβάστε ακόμα

Άλλο θέλω, άλλο θες: Πότε σε θέλει μόνο για… κρεβάτι

Η ερωτογενής ζώνη για απίστευτους και πολλαπλούς οργασμούς έχει να κάνει με τον προστάτη. Για αυτό και η ονομασία του είναι το γράμμα «P» (στα αγγλικά).

Το σημείο αυτό λοιπόν βρίσκεται στον προστάτη, σε βάθος 7 εκατοστών από το ορθόν, και είναι το βασικό μέσο της εκσπερμάτισης του άνδρα.

Για να ερεθιστεί λοιπόν το συγκεκριμένο ανδρικό σημείο, πρέπει να διεισδύσει το δάχτυλο από τον πρωκτό. Αλλά πρόκειται για ένα θέμα «ταμπού», με πολλούς να το θεωρούν ότι αμφισβητείται ο ανδρισμός τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις