Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νατάσα Καλογρίδη: Είναι η «μούσα» του Λυκουρέζου
LIFESTYLE

Νατάσα Καλογρίδη: Είναι η «μούσα» του Λυκουρέζου

Η Νατάσα Καλογρίδη εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με μια άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα και με ένα εκκεντρικό κόσμημα γύρω από τον λαιμό της. Η εντυπωσιακή Νατάσα ταξίδεψε με το Celebrity Travel και έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη μιλώντας για όλους και για όλα. Όπως ήταν φυσικό μίλησε και για την αισθηματική της ζωή, κάτι που […]

Η Νατάσα Καλογρίδη εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με μια άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα και με ένα εκκεντρικό κόσμημα γύρω από τον λαιμό της.

Η εντυπωσιακή Νατάσα ταξίδεψε με το Celebrity Travel και έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη μιλώντας για όλους και για όλα.

Όπως ήταν φυσικό μίλησε και για την αισθηματική της ζωή, κάτι που απασχολεί τα Μέσα το τελευταίο καιρό.

Η Νατάσα ρωτήθηκε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και για τις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως είναι η μούσα που τον εμπνέι!

Διαβάστε ακόμα:

Μετά τον σάλο, η Φουρέιρα απαντά για τον αλβανικό αετό

«Ζω πολύ ωραίες στιγμές αυτή την εποχή… Πριν γνώριζα τη δουλειά του, δεν γνώριζα την προσωπικότητά του, την καθημερινότητά του, πώς συμπεριφέρεται… Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενικός, καλλιτέχνης…

Είναι μεγάλος καλλιτέχνης, ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Τα συναισθήματά του τα εκφράζει με ποίηση, με ζωγραφική. Η αλήθεια είναι ότι τον εμπνέω. Και πολύ ευγενικός! Είναι πολύ ευγενικός, προστατευτικός! Είναι συγκινητικό αυτό»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις