«Πονοκέφαλος» για τον Λυκουρέζο: Οι ακάλυπτες επιταγές και η κατάσχεση

ΕΛΛΑΔΑ

«Πονοκέφαλος» για τον Λυκουρέζο: Οι ακάλυπτες επιταγές και η κατάσχεση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Την ώρα που ζει τον έρωτα με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα athensvoice. gr, πρωινή επίσκεψη από δικηγόρο και δικαστικό επιμελητή είχε σήμερα (4/5) ο γνωστός Έλληνας ποινικολόγος προκειμένου να του γίνει κατάσχεση για χρέη 55.000 ευρώ, που προέκυψαν από δύο ακάλυπτες επιταγές.  Πώς προέκυψαν οι ακάλυπτες επιταγές […]

04.05.2018 | 15:14

Την ώρα που ζει τον έρωτα με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα athensvoice. gr, πρωινή επίσκεψη από δικηγόρο και δικαστικό επιμελητή είχε σήμερα (4/5) ο γνωστός Έλληνας ποινικολόγος προκειμένου να του γίνει κατάσχεση για χρέη 55.000 ευρώ, που προέκυψαν από δύο ακάλυπτες επιταγές. 

Πώς προέκυψαν οι ακάλυπτες επιταγές

Φαίνεται πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε απευθυνθεί σε κατασκευαστική εταιρεία για εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα

Λυκουρέζος για Λάσκαρη: Όπως την άφησα, στην ίδια θέση τη βρήκα. Χωρίς ζωή… (vid)

Ο ίδιος έδωσε δύο επιταγές των 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καλύψει το ποσό. Σύμφωνα με την αιτιολογία του, έκανε ανάκληση των επιταγών, επειδή -κατά τον ισχυρισμό του- δεν έγιναν τελικά οι εργασίες. Ωστόσο, έκανε ανάκληση αλλά και πάλι το ποσό δεν υπήρχε κατατεθειμένο στην τράπεζα ως ορίζει η διαδικασία.

Το αποτέλεσμα ήταν έπειτα από πολλές ημέρες οχλήσεων, ο δικηγόρος του κατόχου των επιταγών μαζί με δικαστικό επιμελητή να προχωρήσει σε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι, παρουσία του ποινικολόγου ο οποίος τους ενημέρωσε πως πέρα από τα έπιπλα, δεν του ανήκει το οίκημα, το οποίο κι έχει μεταβιβάσει στην κόρη του.

Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες

Exit mobile version