Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλλάζουν κυβερνήτη στο «Αρματωλός» μετά το επεισόδιο
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζουν κυβερνήτη στο «Αρματωλός» μετά το επεισόδιο

Την αντικατάσταση του κυβερνήτη του «Αρματωλός» αποφάσισε το ΓΕΝ,  μετά το επεισόδιο στο Αιγαίο, όταν το πρωί της Παρασκευής ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο «ακούμπησε» την κανονιοφόρο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Αξιωματούχοι επισημαίνουν πως η επακούμβηση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Σύμφωνα πάντως με το militaire, ο κυβερνήτης έτσι κι αλλιώς θα άλλαζε, πολύ σύντομα αφού […]

Την αντικατάσταση του κυβερνήτη του «Αρματωλός» αποφάσισε το ΓΕΝ,  μετά το επεισόδιο στο Αιγαίο, όταν το πρωί της Παρασκευής ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο «ακούμπησε» την κανονιοφόρο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Αξιωματούχοι επισημαίνουν πως η επακούμβηση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Σύμφωνα πάντως με το militaire, ο κυβερνήτης έτσι κι αλλιώς θα άλλαζε, πολύ σύντομα αφού είχε συμπληρώσει τον προβλεπόμενο χρόνο υπηρεσίας στην κανονιοφόρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοίνωση του ΓΕΝ για το επεισόδιο με το τουρκικό πλοίο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ΕΔΕ για το συμβάν από το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο θα κάνει ειδική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς έγινε.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ το «Πολεμικό Ναυτικό θα προχωρήσει σε ένορκη διοικητική εξέταση και σε ειδική πραγματογνωμοσύνη για το συμβάν επακούμβησης, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα 4,5 ναυτικά μίλια νοτιανατολικά της Λέσβο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις