Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Άνω… κάτω στο συμβούλιο – Οι υποψήφιοι που δεν… ήθελαν (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Άνω… κάτω στο συμβούλιο – Οι υποψήφιοι που δεν… ήθελαν (vid)

Ένταση επικράτησε στο χτεσινό (2/5) συμβούλιο του Survivor με «πρωταγωνιστή» τον Χάρο. Οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν να νικήσουν τους Μαχητές και κλήθηκαν να βγάλουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Τα πράγματα όμως ξέφυγαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και υπήρξε ένταση μεταξύ του Χάρου και του Κρητικού και ανάμεσα στον Χάρο και τη Σαλταφερίδου. Διαβάστε ακόμα Βαρύ […]

Ένταση επικράτησε στο χτεσινό (2/5) συμβούλιο του Survivor με «πρωταγωνιστή» τον Χάρο.

Οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν να νικήσουν τους Μαχητές και κλήθηκαν να βγάλουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τα πράγματα όμως ξέφυγαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και υπήρξε ένταση μεταξύ του Χάρου και του Κρητικού και ανάμεσα στον Χάρο και τη Σαλταφερίδου.

Διαβάστε ακόμα

Βαρύ πλήγμα για το Power of Love – «Απώλεια» που θα συζητηθεί (pic)

«Εγώ θα ψηφίσω καθαρά με το ποιον μπορώ να επικοινωνήσω στην ομάδα αυτή. Γιατί με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σώζοντα μπορώ και επικοινωνώ. Ο Σώζων, όπως είδαμε, δεν ακούει ποτέ τι του λέμε. Λέει μέσα σε 5 λεπτά συγγνώμη και μετά από 10 λεπτά ξανακάνει το ίδιο πράγμα ή κάτι παρόμοιο», ανέφερε η Έυη.

Όσο αφορά στους υποψήφιους προς αποχώρηση, σίγουρα οι δύο από τους τρεις είναι άτομα τα οποία οι τηλεθεατές δεν ήθελαν να δουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά λόγω του ότι έχουν μειωθεί πολύ οι παίκτες της ομάδας, ήταν αναπόφευκτο.

Και οι έξι συμπαίκτες του ψήφισαν τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, η Εύη Σαλταφερίδου έχοντας ατομική ασυλία έθεσε υποψήφιο τον Στέλιο Κρητικό και η Κατερίνα Δαλάκα τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Η ένταση μεταξύ Χάρου και Σαλταφερίδου

Οι υποψήφιοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις