Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Η έκπληξη στους παίκτες – «Έφυγαν» ατάκες… έπος! (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: Η έκπληξη στους παίκτες – «Έφυγαν» ατάκες… έπος! (vid)

Στην τελική… ευθεία έχει μπει το MasterChef με τους Χρήστο Γλωσσίδη και Τιμολέοντα Διαμαντή να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το πολυπόθητο έπαθλο. Αυτή τη φορά οι δυο τους και οι κριτές, μετά την Ισπανία, ταξίδεψαν στην Αγγλία και, συγκεκριμένα, στο Λονδίνο. Εκεί συνάντησαν την πρώτη τους… έκπληξη και ήταν οι πρώην συμπαίκτες τους Δημήτρης […]

Στην τελική… ευθεία έχει μπει το MasterChef με τους Χρήστο Γλωσσίδη και Τιμολέοντα Διαμαντή να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το πολυπόθητο έπαθλο.

Αυτή τη φορά οι δυο τους και οι κριτές, μετά την Ισπανία, ταξίδεψαν στην Αγγλία και, συγκεκριμένα, στο Λονδίνο. Εκεί συνάντησαν την πρώτη τους… έκπληξη και ήταν οι πρώην συμπαίκτες τους Δημήτρης Τσίκιλης και  Μάγκυ Ταμπακάκη.

Έτσι, Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής έπεσαν με τα… μούτρα στη δουλειά προσπαθώντας να ετοιμάσουν τα δύο απαιτητικά πιάτα.

Διαβάστε ακόμα

Πότε κάνουν… φινάλε Survivor και MasterChef

Και όπως ήταν αναμενόμενο το άγχος τους κυρίευσε με τον Χρήστο να… ξεφεύγει ελαφρώς και να «ρίχνει» ατάκες – έπος. Για αυτό και προκλήθηκε ένταση μεταξύ του ίδιου και του Δημήτρη, ενώ… στόλισε και τη Γωγώ Κωστάκη και τον Τιμολέοντα Διαμαντή.

Όσο αφορά στη δοκιμασία, Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής βρέθηκαν στο εστιατόριο του Gordon Ramsay, όπου ο Jocky Petrie τους έστειλε «αδιάβαστους» καταρρίπτοντας τυχόν δικαιολογίες για όσα δεν πήγαν καλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις