Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Προεκλογικό… δωράκι Ερντογάν σε συνταξιούχους
ΚΟΣΜΟΣ

Προεκλογικό… δωράκι Ερντογάν σε συνταξιούχους

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπόσχεται προεκλογικό… μποναμά στους συνταξιούχους. Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο ανάκαμψης της τουρκικής οικονομίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τη διάθεση 24 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ. Βάσει αυτού περισσότεροι από 4 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα λαμβάνουν στις δύο σημαντικότερες μουσουλμανικές εορτές επιδόματα ύψους 406 ευρώ. Διαβάστε ακόμα Ειρωνείες για την […]

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπόσχεται προεκλογικό… μποναμά στους συνταξιούχους.

Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο ανάκαμψης της τουρκικής οικονομίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τη διάθεση 24 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.

Βάσει αυτού περισσότεροι από 4 εκατομμύρια συνταξιούχοι θα λαμβάνουν στις δύο σημαντικότερες μουσουλμανικές εορτές επιδόματα ύψους 406 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Ειρωνείες για την σύλληψη του Τούρκου στον Έβρο

«Είναι ένα μεγάλο ποσό. Αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με τις πηγές χρηματοδότησης», εξέφρασε ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, με όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς να έχουν γίνει.

Το πακέτο θα χρηματοδοτηθεί από την καταχώρηση των κατοικιών, για τις οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα στο τουρκικό δημόσιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις