Μια γυναίκα περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ

ΚΟΣΜΟΣ

Μια γυναίκα περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του να ζεις με εθισμό στο σεξ αποκαλύπτει μια Αυστραλή δημοσιογράφος. Η Νάντια Μποκόντι δημοσιογράφος του ιστοτόπου She Said ανέπτυξε τον εθισμό στο σεξ, μετά το διαζύγιό της. Οπως υποστήριξε μιλώντας σε εκπομπές τις τελευταίες ημέρες, ο δικός της εθισμός στο σεξ σήμαινε ότι έκανε σεξ με διαφορετικούς άνδρες, ακατάπαυστα, γιατί πολύ απλά ήταν… εθισμένη. […]

03.05.2018 | 16:10

Τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του να ζεις με εθισμό στο σεξ αποκαλύπτει μια Αυστραλή δημοσιογράφος.

Η Νάντια Μποκόντι δημοσιογράφος του ιστοτόπου She Said ανέπτυξε τον εθισμό στο σεξ, μετά το διαζύγιό της.

Οπως υποστήριξε μιλώντας σε εκπομπές τις τελευταίες ημέρες, ο δικός της εθισμός στο σεξ σήμαινε ότι έκανε σεξ με διαφορετικούς άνδρες, ακατάπαυστα, γιατί πολύ απλά ήταν… εθισμένη.

«Τώρα κάνω έξι με επτά φορές σεξ την ημέρα και δεν νομίζω ότι είναι κανένα αστρονομικό νούμερο», είπε.

«Το σύνηθες ήταν να κάνω σεξ μέσα στην ημέρα με ένα άτομο. Εξαίρεση ήταν όταν έκανα με δυο διαφορετικούς. Απλά έκανα πολλές φορές την ημέρα».

Μέχρι πρόσφατα, παρά τη μεγάλη σεξουαλική της δραστηριότητα, δεν είχε σκεφθεί πότε ότι είχε κάποιον εθισμό με το σεξ. Το κατάλαβε μόνο όταν έκανε σχέση με τον τωρινό της σύντροφο, Κάι. 

Διαβάστε ακόμα:

Τα… μυστικά του σεξ για να τον ξετρελάνεις

Η ίδια αναγνώριζε ότι ήθελε σεξ κάθε μέρα και πολλές φορές, αλλά ο σύντροφός της μόνο μια φορά στις δυο μέρες. Υποστήριξε μάλιστα, ότι τις πρώτες φορές που ο Κάι την εμπόδιζε από το να κάνουν σεξ, σοκαρίστηκε.

«Σαν γυναίκες που είμαστε, μεγαλώσαμε με το… παραμύθι ότι οι άνδρες θέλουν πάντα σεξ, ότι οι άνδρες είναι σεξουαλικά αχόρταγοι και πάντα έτοιμοι για σεξ.

Την πρώτη φορά που είχα απέναντί μου έναν άνδρα που μου έλεγε ”όχι, κάναμε ήδη πάρα πολύ σεξ, είμαι κουρασμένος, δουλεύω 16 ώρες την ημέρα” σκέφτηκα ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Με πλημμύρισαν σκέψεις του στλ ‘δεν είμαι ελκυστική”, ”είμαι βαρετή”, ”θέλει κάποια άλλη”.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι εξαρτημένη από το σεξ για να τα νιώσεις όλα αυτά. Οι άνδρες είναι μαθημένοι στην απόρριψη, βγαίνουν, δοκιμάζουν την τύχη τους στις γυναίκες. Αλλά για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο».

 

Exit mobile version