Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκάνδαλο με παράνομη διακίνηση φαρμάκων – Δεκάδες προσαγωγές
ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο με παράνομη διακίνηση φαρμάκων – Δεκάδες προσαγωγές

Σαν βόμβα έσκασε το σκάνδαλο που αφορά στην παράνομη διακίνηση φαρμάκων με δεκάδες προσαγωγές να πραγματοποιούνται. Γιατροί και νοσηλευτές έκλεβαν φάρμακα καρκινοπαθών από νοσοκομεία και τα πωλούσαν, με την επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας να είναι μεγάλη. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο στον χώρο της Υγείας και των κρατικών νοσοκομείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κύκλωμα βρίσκονται […]

Σαν βόμβα έσκασε το σκάνδαλο που αφορά στην παράνομη διακίνηση φαρμάκων με δεκάδες προσαγωγές να πραγματοποιούνται.

Γιατροί και νοσηλευτές έκλεβαν φάρμακα καρκινοπαθών από νοσοκομεία και τα πωλούσαν, με την επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας να είναι μεγάλη.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο στον χώρο της Υγείας και των κρατικών νοσοκομείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κύκλωμα βρίσκονται μπλεγμένες νοσηλεύτριες, φαρμακοποιοί και γιατροί.

Διαβάστε ακόμα

Καταγγελίες σοκ: Ακυρώνονται χημειοθεραπείες καρκινοπαθών λόγω έλλειψης φαρμάκων

Για αυτό γίνεται έρευνα για να αποκαλυφθεί και το βάθος στο οποίο ήταν μπλεγμένοι και υψηλόβαθμοι φορείς νοσοκομείων. Θύματα της υπόθεσης δυστυχώς οι ασθενείς που δεν είχαν εγκαίρως το φάρμακο που χρειάζονταν.

Να σημειωθεί πως η Οικονομική Αστυνομία επί σειρά μηνών παρακολουθούσε τους υπόπτους και ερευνούσε.

Τα μέλη του κυκλώματος προχωρούσαν συχνά σε υπεξαίρεση των φαρμάκων υψηλού κόστους από τις φαρμακαποθήκες κρατικών νοσοκομείων της χώρας και προωθούσαν τα φάρμακα αυτά στη «μαύρη αγορά» της Βορείου Ευρώπης και κυρίως στη Γερμανία.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά το πέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις