Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πόλη… φάντασμα η Μυτιλήνη λόγω επίσκεψης Τσίπρα
ΕΛΛΑΔΑ

Πόλη… φάντασμα η Μυτιλήνη λόγω επίσκεψης Τσίπρα

Σε πόλη… φάντασμα έχει μετατραπεί η Μυτιλήνη λόγω της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα. Έρημη είναι σήμερα (3/5) η πόλη καθώς δεν υπάρχει ανοικτό μαγαζί στο νησί, με τουλάχιστον 300 αστυνομικούς να έχουν επιστρατευθεί για την επίσκεψη του πρωθυπουργού. Τα καταστήματα είναι κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του κου Τσίπρα. Μάλιστα, οι επιχειρηματίες της Λέσβου […]

Σε πόλη… φάντασμα έχει μετατραπεί η Μυτιλήνη λόγω της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα.

Έρημη είναι σήμερα (3/5) η πόλη καθώς δεν υπάρχει ανοικτό μαγαζί στο νησί, με τουλάχιστον 300 αστυνομικούς να έχουν επιστρατευθεί για την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Τα καταστήματα είναι κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του κου Τσίπρα. Μάλιστα, οι επιχειρηματίες της Λέσβου είχαν προαναγγείλει ότι θα τον… υποδεχθούν με κατεβασμένα ρολά.

Διαβάστε ακόμα

«Τα ΜΑΤ θα προστατεύουν τον Τσίπρα από τον ενθουσιασμό των κατοίκων»

Σε συνέντευξη Τύπου, εκπρόσωποι του συντονιστικού οργάνου χαρακτήρισαν τις κινητοποιήσεις «ύστατη προσπάθεια πίεσης της κυβέρνησης να μην αυξήσει από την 1η Ιουλίου το ΦΠΑ στα νησιά».

Να σημειωθεί πως τα μέτρα στο νησί είναι δρακόντεια. Σε αυτό το πλαίσιο, στο νησί βρίσκονται επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, με 170 άνδρες, (2 από τη Λέσβο και 5 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη), ενώ όλες οι δυνάμεις της Λέσβου -ενισχυμένες και από δυνάμεις της Χίου- θα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις