Προκλητικός ο γιος του Τούρκου συλληφθέντα: «Αντίποινα για τους Έλληνες»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκλητικός ο γιος του Τούρκου συλληφθέντα: «Αντίποινα για τους Έλληνες»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Δηλώσεις για το περιστατικό με τον Τούρκο αγρότη που συνελήφθη χτες (2/5) έκανε ο γιος του. Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, στην haberler, ο 21χρονος γιος του, δήλωσε στο τουρκικό ΜΜΕ, ότι ο πατέρας του έχει υπέρταση. Διαβάστε ακόμα Κατέθεσε ο Τούρκος συλληφθείς – Πώς πέρασε τα σύνορα Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η ελληνική πλευρά δεν αφήνει […]

03.05.2018 | 15:40

Δηλώσεις για το περιστατικό με τον Τούρκο αγρότη που συνελήφθη χτες (2/5) έκανε ο γιος του.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, στην haberler, ο 21χρονος γιος του, δήλωσε στο τουρκικό ΜΜΕ, ότι ο πατέρας του έχει υπέρταση.

Διαβάστε ακόμα

Κατέθεσε ο Τούρκος συλληφθείς – Πώς πέρασε τα σύνορα

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η ελληνική πλευρά δεν αφήνει να του παραδώσουν ούτε τα φάρμακά του, τα οποία κράτησαν Έλληνες στρατιώτες.

«Έλληνες στρατιώτες πέρασαν οπλισμένοι τα τουρκικά σύνορα. Δύο Έλληνες στρατιώτες συνελήφθησαν. Νομίζω ότι έπιασαν τον πατέρα μου στην Ελλάδα ως αντίποινα», συνέχισε.

Θυμίζουμε πως σήμερα κατέθεσε στις ελληνικές αρχές ο Τούρκος συλληφθείς. «Με έστειλαν από τον Δήμο Αδριανούπολης για μία διάνοιξη προκειμένου να περάσουν σωλήνες υδροδότησης. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν στον χώρο».

Exit mobile version