Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κατέθεσε ο Τούρκος συλληφθείς – Πώς πέρασε τα σύνορα
ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσε ο Τούρκος συλληφθείς – Πώς πέρασε τα σύνορα

Κατέθεσε στις ελληνικές αρχές ο Τούρκος υπήκοος που συνελήφθη χτες (2/5) στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, στις Καστανιές Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το CNN Greece, ο Τούρκος συλληφθείς έδωσε τη δική του εξήγηση για το πώς πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψή του. «Με έστειλαν από […]

Κατέθεσε στις ελληνικές αρχές ο Τούρκος υπήκοος που συνελήφθη χτες (2/5) στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, στις Καστανιές Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CNN Greece, ο Τούρκος συλληφθείς έδωσε τη δική του εξήγηση για το πώς πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψή του.

«Με έστειλαν από τον Δήμο Αδριανούπολης για μία διάνοιξη προκειμένου να περάσουν σωλήνες υδροδότησης. Ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν στον χώρο που βρίσκεται το τελωνείο και δεν γνώριζα τους χώρους. Εγώ ήμουν πάνω στο μηχάνημα και έσκαβα».

Διαβάστε ακόμα

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη (pics)

Και προσέθεσε: «Δεν ήξερα πού έπρεπε να στρίψω δεξιά και πού αριστερά. Ενώ δούλευα, δεν κατάλαβα πού ήταν η οριογραμμή και πού έπρεπε να σταματήσω. Αν κατάλαβα καλά μετά τη σύλληψή μου, σε κάποιο σημείο που έπρεπε να στρίψω για να παραμείνω σε τουρκικό έδαφος, εγώ χωρίς να το καταλάβω, συνέχισα ευθεία …».

Όπως αναφέρεται, ενώπιον του εισαγγελέα θα υποστηρίξει ότι από καθαρό λάθος του και χωρίς καμία πρόθεση εισήλθε στο ελληνικό έδαφος.

Την απόφαση για το αν θα επιβληθεί ποινή φυλάκισης με αναστολή ή αν θα διατάξει απευθείας τη διοικητική του απέλαση, θα ορίσει η δικαστική λειτουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις