Κλοπ: Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Σον Κοξ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλοπ: Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Σον Κοξ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Χαρούμενος για την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα με 4-2 από τη Ρόμα, που δεν έφτανε για να ανατραπεί το 5-2 του πρώτου ματς. «Αξίζαμε 100% την πρόκριση στον τελικό. Ήμασταν τυχεροί σήμερα και το ξέρουμε. Όπως ήταν και η Ρεάλ. Δεν γίνεται χωρίς τύχη. […]

03.05.2018 | 07:44

Χαρούμενος για την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα με 4-2 από τη Ρόμα, που δεν έφτανε για να ανατραπεί το 5-2 του πρώτου ματς.

«Αξίζαμε 100% την πρόκριση στον τελικό. Ήμασταν τυχεροί σήμερα και το ξέρουμε. Όπως ήταν και η Ρεάλ. Δεν γίνεται χωρίς τύχη. Η Ρόμα είναι δυνατή ομάδα, αρχίσαμε όπως θέλαμε, αλλά δεν κάναμε ό,τι έπρεπε στις αντεπιθέσεις και δεν εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσαν. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Πόσο έληξε, 7-6;», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Γερμανός τεχνικός.

Ρόμα – Λίβερπουλ: Τα κατάφεραν οι Άγγλοι! (vids)

Όσο για το γεγονός ότι έχει πέντε σερί ήττες σε τελικούς;

«Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στον τελικό με τη Ρεάλ για να έχουμε τύχη. Το καλό για μας είναι πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ξέρω πως όλοι θα μου θυμίζουν από εδώ και πέρα ότι έχω σερί χαμένους τελικούς, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσω να κερδίζω και σε τελικούς», είπε.

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη στον φίλο της Λίβερπουλ που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση που δέχτηκε πριν τον πρώτο αγώνα. «Αφιερώνουμε την πρόκριση στον Σον Κοξ. Οι ευχές και οι προσευχές μας είναι μαζί του».

Χαροπαλεύει οπαδός της Λίβερπουλ – Επίθεση με σφυριά (vids)

Πηγή: sport-fm.gr

Exit mobile version