Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Και τυπικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και τυπικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ!

Το Διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και έτσι η ΑΕΚ είναι πλέον και τυπικά πρωταθλήτρια. Η έφεση αφορούσε την τιμωρία που είχε επιβληθεί και από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που ουσιαστικά οριστικοποιεί την κατάκτηση του εφετινού τίτλου στην Ένωση. Και αυτό διότι πρόκειται για την τελεσίδικη απόφαση για τα όσα έγιναν […]

Το Διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και έτσι η ΑΕΚ είναι πλέον και τυπικά πρωταθλήτρια.

Η έφεση αφορούσε την τιμωρία που είχε επιβληθεί και από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που ουσιαστικά οριστικοποιεί την κατάκτηση του εφετινού τίτλου στην Ένωση.

Και αυτό διότι πρόκειται για την τελεσίδικη απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, η οποία πλέον δεν μπορεί προσβληθεί με κανέναν τρόπο.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά διατηρείται η τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, και δύο από αυτό της νέας.

Όπως η κατοχύρωση του αγώνα υπέρ της ΑΕΚ, η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές και τέλος πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Λουτσέσκου: «Υπήρχε στρατηγική ενάντια στον ΠΑΟΚ!»

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις