Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μειωμένοι λογαριασμοί για τους επαγγελματίες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μειωμένοι λογαριασμοί για τους επαγγελματίες

Μειωμένους λογαριασμούς νερού θα πληρώσουν οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές από τη βλάβη στην Αραβησσό. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ αποφάσισε τη μείωση κατά  12% στα επαγγελματικά τιμολόγια «ως ελάχιστη ανταπόδοση στους επαγγελματίες που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές κατά τη μεγάλη βλάβη στην Αραβησσό λίγο πριν από το Πάσχα» […]

Μειωμένους λογαριασμούς νερού θα πληρώσουν οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές από τη βλάβη στην Αραβησσό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ αποφάσισε τη μείωση κατά  12% στα επαγγελματικά τιμολόγια «ως ελάχιστη ανταπόδοση στους επαγγελματίες που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές κατά τη μεγάλη βλάβη στην Αραβησσό λίγο πριν από το Πάσχα» όπως αναφέρει.

Η ελάφρυνση στους λογαριασμούς αφορά σε 2.700 επαγγελματικά τιμολόγια περίπου και θα ισχύσει για το δεύτερο τετράμηνο του 2018.

Τέλη κυκλοφορίας – Τι αλλάζει, ποιοι «κινδυνεύουν»

Η ΕΥΑΘ θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για όλα τα θέματα ευθύνης της εταιρείας που αφορούν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις