Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ματιές από την κλειδαρότρυπα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ματιές από την κλειδαρότρυπα

Ένα πολιτικό θρίλερ και η εσωτερική ζωή ενός ζευγαριού παίρνουν παράταση και μας περιμένουν σε έναν ιδιαίτερο χώρο στην Πλάκα. «Σιδηρά Πρωθυπουργός» Ακάθεκτη συνεχίζει να σκορπά γέλιο η «Σιδηρά Πρωθυπουργός» του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Οι παραστάσεις του ιδιότυπου αυτού πολιτικού θρίλερ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, με τη Γεωργία Σιακαβάρα στον ομώνυμο ρόλο, παρατείνονται ως […]

Ένα πολιτικό θρίλερ και η εσωτερική ζωή ενός ζευγαριού παίρνουν παράταση και μας περιμένουν σε έναν ιδιαίτερο χώρο στην Πλάκα.

«Σιδηρά Πρωθυπουργός»

Ακάθεκτη συνεχίζει να σκορπά γέλιο η «Σιδηρά Πρωθυπουργός» του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Οι παραστάσεις του ιδιότυπου αυτού πολιτικού θρίλερ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, με τη Γεωργία Σιακαβάρα στον ομώνυμο ρόλο, παρατείνονται ως το τέλος Μαΐου. Το έργο ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στις 21.45. Η «Σιδηρά Πρωθυπουργός» είναι ένα πολιτικό θρίλερ μυστηρίου και ανατροπών, με πολύ χιούμορ και ανάσες γέλιου, εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα του παρελθόντος με την ελπίδα στο μέλλον να μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Στη σουίτα ενός ξενοδοχείου η πρωθυπουργός Μ., ο ιδιαίτερός της και μια καμαριέρα συναντιούνται σ’ ένα παιχνίδι εξουσίας, ίντριγκας και πολιτικών σκανδάλων, κάνοντας την ιστορία αυτή δυστυχώς πολύ επίκαιρη για τις μέρες μας. «Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι, είναι αρένα», λέει η Μ. «Και το μαχαίρι στο καρφώνουν πισώπλατα».

Πληροφορίες

  • Παίζουν (αλφαβητικά): Βασίλης Θεοδώρου, Γιούλη Κεφαλά, Γεωργία Σιακαβάρα
  • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Παρασκευή στις 21:45
  • Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)
  • Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά με διάλειμμα

«Το ελεύθερο ζευγάρι»

Συνεχίζεται ως το τέλος Μαΐου το έργο των Ντάριο Φο-Φράνκα Ράμε «Το ελεύθερο ζευγάρι», σε ελεύθερη διασκευή Γιώργη Κοντοπόδη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Πρόκειται για μια θεότρελη κωμωδία που προσφέρει πολύ γέλιο και επιφυλάσσει κάθε φορά μια διαφορετική, απρόοπτη εξέλιξη για το κοινό της, αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής. «Το ελεύθερο ζευγάρι» θα συνεχίζει να παίζεται κάθε Σάββατο στις 21:45 και Κυριακή στις 20.30 ως τις 27 Μαΐου. Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος καταθέτει ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο Γιώργης Κοντοπόδης και η Φίλη Μαρσώ. Επί σκηνής εκείνη, εκείνος, αλλά και ο γάμος τους, οι απιστίες του, ο εραστής της, οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας, η ζήλια τους, η αγάπη τους και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Πληροφορίες

  • Σκηνοθεσία-μουσική επένδυση Αλέξανδρος Λιακόπουλος
  • Απόδοση-διασκευή: Γιώργης Κοντοπόδης
  • Παίζουν οι ηθοποιοί( αλφαβητικά ): Γιώργης Κοντοπόδης, Φίλη Μαρσώ
  • Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 21:45, Κυριακή 20.30
  • Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων).
  • Διάρκεια παράστασης : 95 λεπτά

Θέατρο Μπέλλος, Κέκροπος 1, Πλάκα, τηλέφωνο 210 3229889

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μια ξεχωριστή όπερα, όσο υπάρχει φως

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις