Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 17 διμοιρίες ΜΑΤ στη Λέσβο για την ομιλία Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17 διμοιρίες ΜΑΤ στη Λέσβο για την ομιλία Τσίπρα

Στη Λέσβο μεταβαίνει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο, κλείνοντας τις εργασίες του. Οι φορείς αναμένεται να υποδεχθούν τον Αλέξη Τσίπρα με απεργίες, συλλαλητήρια και πορείες, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου και για την αθέτηση των υποσχέσεων για την αποσυμφόρηση του νησιού […]

Στη Λέσβο μεταβαίνει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο, κλείνοντας τις εργασίες του.

Οι φορείς αναμένεται να υποδεχθούν τον Αλέξη Τσίπρα με απεργίες, συλλαλητήρια και πορείες, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου και για την αθέτηση των υποσχέσεων για την αποσυμφόρηση του νησιού από το μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών.

Σε συνέντευξη Τύπου, εκπρόσωποι του συντονιστικού οργάνου χαρακτήρισαν τις κινητοποιήσεις «ύστατη προσπάθεια πίεσης της κυβέρνησης να μην αυξήσει από την 1η Ιουλίου το ΦΠΑ στα νησιά». Κάλεσαν δε και το Δήμο Λέσβου αλλά και την Περιφέρεια να κρατήσουν κλειστές τις υπηρεσίες τους την ημέρα αυτή.

Μαρινάκης: «Ουδεμία σχέση έχω με τη ΝΔ – Απεναντίας, βοήθησα εσάς»

Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να μεταβούν στο νησί 17 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ όλες οι δυνάμεις της Λέσβου, ενισχυμένες και από δυνάμεις της Χίου θα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις