Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Trick για να μη γεμίσει ποτέ η μνήμη του τηλεφώνου
PLUS

Trick για να μη γεμίσει ποτέ η μνήμη του τηλεφώνου

Τα κινητά νέας γενιάς, εκτός από όλες τις εφαρμογές που διαθέτουν και με τις οποίες οι χρήστες τους ασχολούνται συνεχώς, προσφέρουν και τη δυνατότητα αποθήκευσης πολλών τραγουδιών και φωτογραφιών. Ωστόσο, η μνήμη κάποια στιγμή γεμίζει και το τηλέφωνο μας ζητάει να διαγράψουμε δεδομένα. Επειδή όμως τις περισσότερες φορές κανείς δεν θέλει να διαγράψει τίποτα, η […]

Τα κινητά νέας γενιάς, εκτός από όλες τις εφαρμογές που διαθέτουν και με τις οποίες οι χρήστες τους ασχολούνται συνεχώς, προσφέρουν και τη δυνατότητα αποθήκευσης πολλών τραγουδιών και φωτογραφιών.

Ωστόσο, η μνήμη κάποια στιγμή γεμίζει και το τηλέφωνο μας ζητάει να διαγράψουμε δεδομένα.

Επειδή όμως τις περισσότερες φορές κανείς δεν θέλει να διαγράψει τίποτα, η αναβάθμιση του λογισμικού iOS 8.1 της Apple δίνει τη λύση με τη νέα της εφαρμογή που ονομάζεται iCloud Photo Library.

Εσύ κάθε πότε καθαρίζεις το κινητό σου;

Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις στείλουν απευθείας στον υπολογιστή τους με μια πολύ συνοπτική διαδικασία.

Με αυτόν τον τρόπο η μνήμη του iPhone δεν θα γεμίσει ποτέ και οι χρήστες θα μπορούν να βγάζουν όσες φωτογραφίες και βίντεο θέλουν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις