Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Διασκεδαστικό τεστ: Τι «μαρτυρά» για σένα η επιλογή σου (pics)
PLUS

Διασκεδαστικό τεστ: Τι «μαρτυρά» για σένα η επιλογή σου (pics)

Τα τεστ προσωπικότητας είναι πολύ διασκεδαστικά και αποκαλύπτουν- μέσα από το παιχνίδι- πολλά για τον συμμετέχοντα. Υπάρχουν πολλά είδα και ένα από αυτά είναι και οι οπτικές ψευδαισθήσεις, όπου ο εγκέφαλος συχνά πυκνά… μπερδεύεται. Σύμφωνα με το powerfulmind. co, το μυαλό δέχεται εκατομμύρια πληροφορίες το δευτερόλεπτο και πολλές είναι οι φορές που δεν «μεταφράζει» σωστά το μήνυμα […]

Τα τεστ προσωπικότητας είναι πολύ διασκεδαστικά και αποκαλύπτουν- μέσα από το παιχνίδι- πολλά για τον συμμετέχοντα.

Υπάρχουν πολλά είδα και ένα από αυτά είναι και οι οπτικές ψευδαισθήσεις, όπου ο εγκέφαλος συχνά πυκνά… μπερδεύεται.

Σύμφωνα με το powerfulmind. co, το μυαλό δέχεται εκατομμύρια πληροφορίες το δευτερόλεπτο και πολλές είναι οι φορές που δεν «μεταφράζει» σωστά το μήνυμα – ερέθισμα που δέχεται.

Ένα καλό παράδειγμα οπτικής ψευδαίσθησης είναι οι παρακάτω εικόνες.

Κροκόδειλος ή βάρκα

Αν είδες τον κροκόδειλο πρώτα, τότε είσαι κάποιος που κοιτάζει τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, πολύ πρακτικός άτομο και δεν παίρνεις πολλά ρίσκα.

Αν είδες τη βάρκα πρώτα, τότε είσαι πολύ παρατηρητικός και το μάτι σου πέφτει πάντα στις λεπτομέρειες, αν και μπορεί να ολοκληρώσεις ένα μικρό μέρος ενός έργου και να ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το συνολικό.

Πυλώνες ή άτομα

Αν είδες τους πυλώνες πρώτα, τότε προτιμάς την άνεση και την ασφάλεια στα περισσότερα πράγματα και επικεντρώνεσαι πάρα πολύ στο να ονειρεύεσαι τους στόχους σου, παρά να τους πραγματοποιείς.

Αν είδες τα άτομα πρώτα, τότε είσαι ένα ελεύθερο πνεύμα, το οποίο προσγειώνεται πραγματικότητα όταν απαιτείται.

Γέρος ή γυναίκα

 

Αν είδες τον γέρο πρώτα, τότε είσαι μια ευαίσθητη ψυχή, που συμπάσχει με τους άλλους, όντας δημιουργικός.

Αν είδες τη γυναίκα πρώτα, τότε είσαι περισσότερο αναλυτικός και στοχαστικός, με αποτέλεσμα να σε χαρακτηρίσουν ως ψυχρό κατά καιρούς, την ώρα που εσύ προσπαθείς απλά να είσαι πρακτικός.

Διαβάστε ακόμα

Ξεγελάει… το μάτι: Η οπτική ψευδαίσθηση που «τρελαίνει» κόσμο (pic)

Αυτοκίνητο ή άνθρωπος ή το γράμμα «Α»

Αν είδες το αυτοκίνητο πρώτα, τότε η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για εσένα και λατρεύεις τα ταξίδια, με την περιπέτεια να είναι προτεραιότητά σου.

Αν είδες τον άνθρωπο πρώτα, τότε είσαι πιο αναλυτικός άνθρωπος, έχοντας την τάση να επικεντρώνεσαι στη μεγάλη εικόνα και να αγνοείς τις λεπτομέρειες.

Αν είδες το γράμμα «Α» πρώτα, τότε έχεις αετίσιο μάτι και είσαι λεπτομερής και έντονα διαισθητικός.

Κρανίο ή γυναίκα

Αν είδες πρώτα το κρανίο πρώτα, τότε δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις.

Αν είδες τη γυναίκα πρώτα, τότε είσαι ένα πολύ αμυντικό άτομο, ενώ μπορεί να αισθάνεσαι σωματικά ή συναισθηματικά άδειος αυτή τη στιγμή.

Πρόσωπα ή κηροπήγιο 

Αν είδες τα πρόσωπα πρώτα, τότε είσαι πολύ ανθρωποκεντρικός και εξωστρεφής, κερδίζοντας ενέργεια από κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.

Αν είδες πρώτα το κηροπήγιο πρώτα, τότε είσαι κυρίως εσωστρεφής, προσηλωμένος στις δικές σου σκέψεις, προτιμώντας να μένεις στο σπίτι.

Είσαι άνδρας ή γυναίκα

Αν είσαι γυναίκα και είδες το πρόσωπο του άνδρα πρώτα, τότε ψάχνεις έναν σύντροφο αυτή τη στιγμή ή έχεις έντονη σεξουαλική επιθυμία.

Αν είσαι άνδρας και είδες το πρόσωπο του άνδρα πρώτα, τότε μπορεί να ανησυχείς για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με άλλους άνδρες.

Αν είσαι γυναίκα και είδες το πρόσωπο της γυναίκας πρώτα, τότε είσαι πολύ άνετη με τον εαυτό σου και έχεις εμπιστοσύνη σε εσένα.

Αν είσαι άνδρας και είδες το πρόσωπο της γυναίκας πρώτα, τότε ψάχνεις για σύντροφο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις