Υπόθεση Λαγούδη: Η κατάθεση που ελπίζουν να ρίξει «φως»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Η κατάθεση που ελπίζουν να ρίξει «φως»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου κατέθεσε, για μια ακόμα φορά, πριν από λίγα 24ωρα, όσο αφορά στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, ο πρώην σύντροφος της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε δώσει κατά το παρελθόν καταθέσεις και στην αστυνομία Αγρινίου. Ο εισαγγελέας Αγρινίου τον κάλεσε καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα. Αλλά […]

02.05.2018 | 14:20

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου κατέθεσε, για μια ακόμα φορά, πριν από λίγα 24ωρα, όσο αφορά στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, ο πρώην σύντροφος της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε δώσει κατά το παρελθόν καταθέσεις και στην αστυνομία Αγρινίου.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου τον κάλεσε καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα. Αλλά δεν είναι γνωστό τι δήλωσε στη νέα κατάθεσή του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λαγούδη: To νέο στοιχείο μέσα στο αυτοκίνητο της

Να σημειωθεί πως η οικογένειά της δεν έχει σταματήσει να ψάχνει την αλήθεια πίσω από τον θάνατό της καθώς θεωρούν «εγκληματική ενέργεια» όλα όσα έγιναν.

Η οικογένεια πιστεύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί πολύ σημαντικό πειστήριο και θέλει να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων, με τους πραγματογνώμονες να το κάνουν «φύλλο και φτερό».

Exit mobile version