Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπόθεση Λαγούδη: Η κατάθεση που ελπίζουν να ρίξει «φως»
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Η κατάθεση που ελπίζουν να ρίξει «φως»

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου κατέθεσε, για μια ακόμα φορά, πριν από λίγα 24ωρα, όσο αφορά στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, ο πρώην σύντροφος της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε δώσει κατά το παρελθόν καταθέσεις και στην αστυνομία Αγρινίου. Ο εισαγγελέας Αγρινίου τον κάλεσε καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα. Αλλά […]

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου κατέθεσε, για μια ακόμα φορά, πριν από λίγα 24ωρα, όσο αφορά στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, ο πρώην σύντροφος της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε δώσει κατά το παρελθόν καταθέσεις και στην αστυνομία Αγρινίου.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου τον κάλεσε καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα. Αλλά δεν είναι γνωστό τι δήλωσε στη νέα κατάθεσή του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λαγούδη: To νέο στοιχείο μέσα στο αυτοκίνητο της

Να σημειωθεί πως η οικογένειά της δεν έχει σταματήσει να ψάχνει την αλήθεια πίσω από τον θάνατό της καθώς θεωρούν «εγκληματική ενέργεια» όλα όσα έγιναν.

Η οικογένεια πιστεύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί πολύ σημαντικό πειστήριο και θέλει να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων, με τους πραγματογνώμονες να το κάνουν «φύλλο και φτερό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις