Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Βόμβα» Παπαουλάκη για την απόλυσή του – Προσέφυγε στο ΣτΕ
ΕΛΛΑΔΑ

«Βόμβα» Παπαουλάκη για την απόλυσή του – Προσέφυγε στο ΣτΕ

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Νίκος Παπαουλάκης, κάνοντας καταγγελία για εκδικητική απόλυση από την κυβέρνηση. Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ζητώντας την ακύρωση της απόλυσής του, η οποία, σύμφωνα με την αίτησή του, αποτελεί έμμεση, εκδικητική ενέργεια της κυβέρνησης. «Η απόλυσή μου είναι αντισυνταγματική και αντίθετη […]

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Νίκος Παπαουλάκης, κάνοντας καταγγελία για εκδικητική απόλυση από την κυβέρνηση.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ζητώντας την ακύρωση της απόλυσής του, η οποία, σύμφωνα με την αίτησή του, αποτελεί έμμεση, εκδικητική ενέργεια της κυβέρνησης.

«Η απόλυσή μου είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στο ενωσιακό δίκαιο», αναφέρει.

Διαβάστε ακόμα

Νέο «χαστούκι» του ΣτΕ στην κυβέρνηση

Το ιστορικό της υπόθεσης

Είχε γίνει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης τον περασμένο Οκτώβριο, εξαιτίας της συμμετοχής του σε συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών, καθώς του είχε καταλογιστεί ότι λειτούργησε ως σύμβουλος της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλαος Παπαουλάκης, που είναι διδάκτωρ μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, διορίστηκε το 2009 ως μέλος της ΕΕΤΤ και το 2013 αναβαθμίστηκε σε αντιπρόεδρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις