Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη (pics)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση που αφορά στη σύλληψη ενός Τούρκου στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας. Αρχικά οι πληροφορίες για την ιδιότητά του ήταν συγκεχυμένες. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν Τούρκος στρατιωτικός, αλλά όπως διαπιστώθηκε είχε μαζί του πολιτική ταυτότητα δηλώνοντας πως είναι εργάτης. Διαβάστε ακόμα Συνελήφθη Τούρκος στα σύνορα! Σύμφωνα με την ΕΡΤ, […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση που αφορά στη σύλληψη ενός Τούρκου στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

Αρχικά οι πληροφορίες για την ιδιότητά του ήταν συγκεχυμένες. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν Τούρκος στρατιωτικός, αλλά όπως διαπιστώθηκε είχε μαζί του πολιτική ταυτότητα δηλώνοντας πως είναι εργάτης.

Διαβάστε ακόμα

Συνελήφθη Τούρκος στα σύνορα!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Livenews, ο ίδιος είναι δημοτικός υπάλληλος στην Ανδριανούπολη, ενώ η σύλληψή του, έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια της τουρκικής περιπόλου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις