Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πήραν στο κυνήγι τον διαιτητή – Ξύλο για ένα γκολ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πήραν στο κυνήγι τον διαιτητή – Ξύλο για ένα γκολ (vid)

Απίστευτες εικόνες σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αιθιοποία. Διαιτητής μέτρησε ένα αμφισβητούμενο γκολ και οι παίκτες τον πήραν στο κυνήγι! Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κάνει «μπάχαλο» ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην Αιθιοπία. Ο διαιτητής έδειξε σέντρα και ενώ οι παίκτες της Defence Force πανηγύριζαν, οι αντίπαλοί τους την «έπεσαν». Ο ίδιος άρχισε να τρέχει και […]

Απίστευτες εικόνες σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αιθιοποία. Διαιτητής μέτρησε ένα αμφισβητούμενο γκολ και οι παίκτες τον πήραν στο κυνήγι!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κάνει «μπάχαλο» ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην Αιθιοπία. Ο διαιτητής έδειξε σέντρα και ενώ οι παίκτες της Defence Force πανηγύριζαν, οι αντίπαλοί τους την «έπεσαν».

Ο ίδιος άρχισε να τρέχει και πήρε και το σημαιάκι για να προστατευτεί, αλλά τελικά έπεσε κάτω και ένα μέλος του τεχνικού τιμ της Welwalo Adigrat University, τον γρονθοκόπησε για να ξεκινήσει έναν πανικό, με παίκτες και των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Γυμνός πανηγυρισμός από την αρχηγό της Imoco (pics)

Όλα έδειξαν να ηρεμούν βέβαια, λίγο αργότερα, με τους διαιτητές να διακόπτουν φυσικά τον αγώνα και τις ομάδες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις