Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έξω και πάλι ο Σάκοτα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έξω και πάλι ο Σάκοτα!

Η ΑΕΚ δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς την Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας τη Μούρθια για τα ημιτελικά του Basketball Champions League. Η συμμετοχή του αρχηγού της, Ντούσαν Σάκοτα παραμένει αμφίβολη. Η προπόνηση της ΑΕΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το F4 του Basketball Champions League, ολοκληρώθηκς ήρεμα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει μόνο […]

Η ΑΕΚ δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς την Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας τη Μούρθια για τα ημιτελικά του Basketball Champions League.

Η συμμετοχή του αρχηγού της, Ντούσαν Σάκοτα παραμένει αμφίβολη.

Η προπόνηση της ΑΕΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το F4 του Basketball Champions League, ολοκληρώθηκς ήρεμα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει μόνο ένα πρόβλημα.

Ντι Φραντσέσκο: Για να αποκλείσουμε τη Λίβερπουλ πρέπει…

Κι αυτό αφορά τον γιο του και αρχηγό της Ένωσης, Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος βρίσκεται στα «πιτ», εξαιτίας ενός προβλήματος στο δεξί του πόδι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΚ μάλιστα, ο έμπειρος φόργουορντ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή του.

Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για να αγωνιστεί στον ημιτελικό του Basketball Champions League, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ισπανική Μούρθια. Η συμμετοχή του θα κριθεί πιθανότατα την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις