Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα τρία μεγάλα φάουλ που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι
PLUS

Τα τρία μεγάλα φάουλ που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι

Η χημεία του κάθε ζευγαριού μπορεί να είναι υποκειμενική, αλλά υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά που στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών δεν αρέσουν. Σύμφωνα με το ωραίο φύλο, αυτά τα τρία πράγματα είναι τελείως λάθος στο κρεβάτι: Δεν μιλάει καθόλου Δεν είπαμε να είναι φλύαρος, ούτε να μιλάει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης χωρίς […]

Η χημεία του κάθε ζευγαριού μπορεί να είναι υποκειμενική, αλλά υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά που στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών δεν αρέσουν.

Σύμφωνα με το ωραίο φύλο, αυτά τα τρία πράγματα είναι τελείως λάθος στο κρεβάτι:

Δεν μιλάει καθόλου

Δεν είπαμε να είναι φλύαρος, ούτε να μιλάει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης χωρίς σταματημό.

Το να μιλάει ενδιάμεσα, είτε με τρυφερές κουβέντες είτε με dirty talking, κάνει την όλη διαδικασία ενδιαφέρουσα και δημιουργείται μεταξύ σας μια επικοινωνία που είναι απαραίτητη για την χημεία σας και για την επιτυχία του σεξ.

Ηχηρό «ναι» στο μέγεθος, αλλά όχι όπως πιστεύουν οι άντρες

Δεν αναγνωρίζει τη δύναμή του

Είτε πρόκειται για κάποιες απότομες κινήσεις, είτε για περισσότερη δύναμη στο δάγκωμα των θηλών, είτε για υπερβολικό τράβηγμα των μαλλιών, είτε για ατσούμπαλα χτυπήματα.

Πολλές φορές οι άντρες δεν ελέγχουν τη δύναμή τους, ενώ κάποιες άλλες φορές μπερδεύονται και θεωρούν πως οι ήχοι των γυναικών είναι λόγω της ευχαρίστησης. Το να υπάρχει ένας ελαφρύς πόνος σε συνδυασμό με την ηδονή είναι αποδεκτό.

Το να πονάει και να μην το απολαμβάνει, όμως, δεν είναι.

Όταν νομίζει πως με δυο κινήσεις μπορείς να τελειώσεις

Πολλοί είναι οι άντρες που νομίζουν πως αρκεί να αγγίξουν λίγο την κλειτορίδα της γυναίκας ή πως αρκεί η διείσδυση για να τελειώσει.

Αρκετές φορές βιάζονται και πιστεύουν πως μπορεί η γυναίκα να έρθει σε οργασμό μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Δεν φτάνει μόνο ο χρόνος, αλλά και ο τρόπος. Αν δεν συνδυάσετε τις κινήσεις σας και αν δεν βρείτε τα «κουμπιά» της, δεν θα το καταφέρετε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις