Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Τριήμερο πλειστηριασμών με εκατοντάδες ακίνητα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τριήμερο πλειστηριασμών με εκατοντάδες ακίνητα

Για τις επόμενες τρεις ημέρες έχουν προγραμματιστεί 566 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για ακίνητα όλων των κατηγοριών. Οι περισσότεροι θα διενεργηθούν την Τετάρτη 2 Μαίου και στο σχεδόν στο σύνολό τους έχουν ως επισπεύδουσες τράπεζες και ελάχιστοι ιδιώτες. Μέχρι σήμερα έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 7.916 πλειστηριασμοί. Διαβάστε ακόμα «Ανάσα» για τον τουρισμό στην Κρήτη Τα μη […]

Για τις επόμενες τρεις ημέρες έχουν προγραμματιστεί 566 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για ακίνητα όλων των κατηγοριών.

Οι περισσότεροι θα διενεργηθούν την Τετάρτη 2 Μαίου και στο σχεδόν στο σύνολό τους έχουν ως επισπεύδουσες τράπεζες και ελάχιστοι ιδιώτες.

Μέχρι σήμερα έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 7.916 πλειστηριασμοί.

Διαβάστε ακόμα

«Ανάσα» για τον τουρισμό στην Κρήτη

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην Ελλάδα μειώθηκαν στο δ΄τρίμηνο του 2017 στα 101 δισ. ευρώ από 106 δισ. το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως μεταδίδει το Reuters.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΚΤ, οι τράπεζες της ευρωζώνης γενικότερα συνέχισαν να μειώνουν τον όγκο των «κόκκινων» δανείων τους το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

Ενώ τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στις τράπεζες που εποπτεύονται από την ΕΚΤ να μειώνονται σε 721 δισ. ευρώ στο τέλος του περασμένου έτους, από 759 δισ. ευρώ το 2016.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις