Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζης – Γωγώ, πόλεμος άνευ προηγουμένου: “Ούτε να την φτύσω” (vid)
LIFESTYLE

Τζώρτζης – Γωγώ, πόλεμος άνευ προηγουμένου: “Ούτε να την φτύσω” (vid)

Στην εκπομπή Εμείς έδωσε συνέντευξη ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά κατά της Γωγώς Κωστάκη. «Με τη Γωγώ ήμασταν πολύ καλά. Δεν περίμενα ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει έτσι. Η κόντρα ξεκίνησε μετά από μια δοκιμασία ασυλίας. Θεωρούσα πολύ γελοίο για μια εμπειρία έξι χρονών, να βοηθήσεις κάποιον απλά να […]

Στην εκπομπή Εμείς έδωσε συνέντευξη ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο οποίος ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά κατά της Γωγώς Κωστάκη.

«Με τη Γωγώ ήμασταν πολύ καλά. Δεν περίμενα ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει έτσι. Η κόντρα ξεκίνησε μετά από μια δοκιμασία ασυλίας. Θεωρούσα πολύ γελοίο για μια εμπειρία έξι χρονών, να βοηθήσεις κάποιον απλά να στήσει μια τάρτα.

Όποιος δεν είχε να δώσει μαγειρικά, έπρεπε να σκεφτεί να δώσει κάτι άλλο μέσα στον διαγωνισμό. Όταν επέστρεψε, σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ τυχεροί στη ζωή τους.

Δεν της άξιζε αυτή η δεύτερη ευκαιρία. Το μόνο που κάναμε μέσα στο σπίτι ήταν να μαγειρεύουμε και να διαβάζουμε βιβλία.

Τρία… «στολίδια» για τον Τζώρτζη από τη Γωγώ – «Τρέχει» το δηλητήριο!

Υπήρχαν άτομα όπως ήταν η Γωγώ που απλά πέρναγε την ώρα της έτσι. Ότι βγαίνει ένας άνθρωπος και μιλάει έτσι και δεν τον κράζει ο κόσμος και κράζει εμένα, τι να πω…

Το να είσαι μπιπ και μάγειρας, λες είναι μπιπ, αλλά καλός μάγειρας. Το να είσαι άσχετη, δεν είναι καλός μάγειρας. Θεωρώ ντροπή, θεωρώ ανήθικο και άμα την έβλεπα μπροστά μου δεν θα ήξερα τι θα έκανα.

Αν ερχόταν και με έπιανε για να τα βρούμε, ούτε το σάλιο μου δεν θα χαράμιζα, ούτε θα την έφτυνα.

Την ευχαριστώ όμως γιατί χάρη σε αυτήν, εγώ έγινα viral. Ήθελε να βγάλει κάτι για να πουλήσει. Αν η Γωγώ άνοιγε ένα ρημαδοβιβλίο, με την προσωπικότητα και τις λίγες γνώσεις που είχε, θα είχε καταφέρει περισσότερα.

«3 εξάρια, ο σπόρος του Σατανά» – Ημέρα μεγάλης χαράς για το Twitter!

Απ’ ότι μου είχε πει, δεν είχε αφήσει αίτηση για αίτηση σε ριάλιτι. Τι να σου πω, Γωγώ… Εγώ πήγα σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής για να διακριθώ πάνω στο αντικείμενό μου, δεν είχα πάρει σβάρνα όλα τα ριάλιτι», είπε μεταξύ άλλων ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις