Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στην Τήνο: 48 και 49 ετών τα θύματα (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τήνο: 48 και 49 ετών τα θύματα (pics)

Μεγάλη θλίψη στην Τήνο για τη χθεσινή τραγωδία όταν απορριμματοφόρο του Δήμου έπεσε σε γκρεμό 120 μέτρων. Ένας άνδρας 49 ετών πατέρας δύο παιδιών και ένας 48χρονος βρήκαν τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για τον Γιάννη Κορίνθιο, και τον Δημήτρη Ταράση. Στο απορριμματοφόρο επενέβαινε και ένας 24χρονος, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, καθώς […]

Μεγάλη θλίψη στην Τήνο για τη χθεσινή τραγωδία όταν απορριμματοφόρο του Δήμου έπεσε σε γκρεμό 120 μέτρων.

Ένας άνδρας 49 ετών πατέρας δύο παιδιών και ένας 48χρονος βρήκαν τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πρόκειται για τον Γιάννη Κορίνθιο, και τον Δημήτρη Ταράση.

Στο απορριμματοφόρο επενέβαινε και ένας 24χρονος, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, καθώς κατάφερε τελευταία στιγμή να πηδήξει από το όχημα.

Και οι δύο εργάζονταν ως υπάλληλοι του Δήμου στην Τήνο και βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά την πτώση του απορριμματοφόρου στον γκρεμό.

Μιλώντας στον ALPHA, ο δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος ανέφερε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την απώλεια των δύο νέων ανθρώπων. Δύο Τηνιακών, δύο πολύ καλών υπαλλήλων, όλα τα άλλα πραγματικά τα ερευνούμε».

Μετά το μοιραίο ατύχημα, στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και άρχισε αμέσως η επιχείρηση ανάσυρσης των τριών επιβατών, ωστόσο ήταν αργά.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αργότερα στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια. Ο ίδιος είπε στους πυροσβέστες ότι δεν κατάλαβε πώς συνέβη το δυστύχημα.

Όπως σημειώνει το cyclades24.gr, οι κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα είναι στενό και επικίνδυνο. Οι συνθήκες που οδήγησαν ωστόσο το απορριμματοφόρο στη χαράδρα παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός – Του έστησαν ενέδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις