Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: Μπορεί να… έχασε, αλλά επιμένει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Μπορεί να… έχασε, αλλά επιμένει

Ο ΠΑΟΚ «βιώνει» την τιμωρία του για ότι έγινε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και τις απειλές αλλά επιμένει. Από την Παρασκευή οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν καταθέσει την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης τιμωρίας της ομάδας σε πρώτο και δεύτερο βαθμό […]

Ο ΠΑΟΚ «βιώνει» την τιμωρία του για ότι έγινε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και τις απειλές αλλά επιμένει.

Από την Παρασκευή οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν καταθέσει την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης τιμωρίας της ομάδας σε πρώτο και δεύτερο βαθμό και ενημερώθηκαν ότι η η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 11 το πρωί.

Αυτό, πιθανόν, θα οδηγήσει σε απόφαση την Παρασκευή και άρα η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί χωρίς εκκρεμότητες μιας και δεν μπορεί να γίνει απονομή στην ΑΕΚ με τα τωρινά δεδομένα.

«Βόμβα» από Euroleague – Κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μηδενισμό και κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ της ΑΕΚ, αφαίρεση τριών βαθμών εφέτος και δύο από το νέο πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές που έχει εκτίσει και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Επιπλέον, υπάρχουν και οι ποινές σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη -τριετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 100.000 ευρώ πρόστιμο- και του Λούμπος Μίχελ (τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 15.000 ευρώ πρόστιμο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις