Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έντονη δυσαρέσκεια Καμμένου για τον… Καμμένο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη δυσαρέσκεια Καμμένου για τον… Καμμένο

Νέα μέτωπα άνοιξε ο Δημήτρης Καμμένος μετά τον χθεσινό καβγά με την Ελένη Αυλωνίτου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, εκφράζει σύμφωνα με πληροφορίες την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του βουλευτή. Πηγές των ΑΝΕΛ ανέφεραν ότι ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που […]

Νέα μέτωπα άνοιξε ο Δημήτρης Καμμένος μετά τον χθεσινό καβγά με την Ελένη Αυλωνίτου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, εκφράζει σύμφωνα με πληροφορίες την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του βουλευτή.

Πηγές των ΑΝΕΛ ανέφεραν ότι ο προβληματισμός του προέδρου του κόμματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία για την χώρα, η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής προκαλεί αρνητική δημοσιότητα.

Σκοτωμός Αυλωνίτου – Καμμένου on air: «Ζήτα συγγνώμη αλλιώς θα γίνει θέμα» (vid)

Τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε και την δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Μέσω ανάρτησής του στο twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ αντέδρασε.

Ο Καμμένος, για τον έντονο καβγά με την Αυλωνίτου (vid)

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις