Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα βάλετε καδράκια στον τοίχο, χωρίς να τον πειράξετε
PLUS

Πώς θα βάλετε καδράκια στον τοίχο, χωρίς να τον πειράξετε

Δε θέλετε να χαλάσετε τον τοίχο ή έχετε νοικιάσει και δεν μπορείτε να βάλετε τα αγαπημένα σας καδράκια; Νομίζετε! Το velcro θα σας σώσει. θα το βρείτε στα μαγαζιά με είδη ραπτικής. Υπάρχει σε ρολό, σε διαφορετικά χρώματα και διαστάσεις. Αποτελείται από δύο μέρη υφάσματος, το πρώτο είναι καλυμμένο από μικροσκοπικά άγκιστρα και το δεύτερο από μικροσκοπικούς […]

Δε θέλετε να χαλάσετε τον τοίχο ή έχετε νοικιάσει και δεν μπορείτε να βάλετε τα αγαπημένα σας καδράκια;

Νομίζετε! Το velcro θα σας σώσει.

θα το βρείτε στα μαγαζιά με είδη ραπτικής. Υπάρχει σε ρολό, σε διαφορετικά χρώματα και διαστάσεις. Αποτελείται από δύο μέρη υφάσματος, το πρώτο είναι καλυμμένο από μικροσκοπικά άγκιστρα και το δεύτερο από μικροσκοπικούς βρόγχους.

Όταν οι δύο πλευρές πιεστούν μαζί, τα άγκιστρα γαvτζώνουν στους βρόγχους και κρατούν τα δύο μέρη σταθερά μαζί. Κάθε μέρος υφάσματος έχει στην πίσω μεριά αυτοκόλλητη ταινία.

KonMari και τέλος ο μπελάς με τα ρούχα!

Οπότε, κολλάτε το ένα κομμάτι στο κάδρο και το άλλο κομμάτι στον τοίχο εκεί ακριβώς που θέλετε να πάει το κάδρο, στη συνέχεια ενώνετε τα δύο μέρη.

Ανάλογα με το πόσο μεγάλο ή βαρύ είναι αυτό που θέλετε να βάλετε στον τοίχο βάζετε περισσότερα ή λιγότερα κομμάτια. Αυτή η λύση μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις