Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Την Τετάρτη ξεκινούν οι εαρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις του 2018 και θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 6 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως και στις κανονικές εκπτώσεις, είναι υποχρεωτική η αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ προτείνεται και […]

Την Τετάρτη ξεκινούν οι εαρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις του 2018 και θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου με προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 6 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως και στις κανονικές εκπτώσεις, είναι υποχρεωτική η αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ προτείνεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστών έκπτωσης.

Χαλάρωση των capital controls φέρνει το σχέδιο Τσακαλώτου

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις