Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο τουρκικός Τύπος για τη Μπουμπουλίνα – “Πρόκληση από τον… Νίκο Καμμένο”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τουρκικός Τύπος για τη Μπουμπουλίνα – “Πρόκληση από τον… Νίκο Καμμένο”

Ο τουρκικός Τύπος δεν αφήνει καμία κίνηση της ελληνικής πλευράς να πέσει κάτω, στην προσπάθεια του να προκαλεί συνεχώς. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπήκε η Μπουμπουλίνα. Η απόφαση του υπουργού Άμυνας να τιμήσει την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, δεν πέρασε απαρατήρητη. Η τουρκική εφημερίδα «Vatan», μιλάει για πρόκληση, από τον… Νίκο […]

Ο τουρκικός Τύπος δεν αφήνει καμία κίνηση της ελληνικής πλευράς να πέσει κάτω, στην προσπάθεια του να προκαλεί συνεχώς.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπήκε η Μπουμπουλίνα.

Η απόφαση του υπουργού Άμυνας να τιμήσει την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η τουρκική εφημερίδα «Vatan», μιλάει για πρόκληση, από τον… Νίκο Καμμένο, έχοντας μπερδέψει το όνομα του Έλληνα υπουργού Άμυνας.

«Η Πηνελόπη Δέλτα προάγεται σε Πηνελόπη Άλφα» – Το Twitter «ζωγραφίζει»!

Το θέμα είναι στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας με τίτλο «πρόκληση με ναύαρχο», μαζί με την εικόνα της Ελληνίδας ηρωίδας. Μάλιστα στο άρθρο ο συντάκτης αναφέρει  πως «ήταν εχθρός των Τούρκων».

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Πάνου Καμμένου, υπουργού Εθνικής Αμυνας, απονεμήθηκε στην Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο βαθμός του υποναυάρχου επί τιμή, ο Πολεμικός Σταύρος Α΄ Τάξεως και το Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις