Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χατζηδάκης: Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατζηδάκης: Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου

«Στις κρίσιμες συγκυρίες για τον τόπο έχουμε μια ελλιποβαρή κυβέρνηση» δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ, χαρακτήρισε «ένα ακόμη ψέμα με πολύ κοντά ποδάρια» τα περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια τον Αύγουστο. «Πρώτα και κύρια ο κ. Τσακαλώτος έχει μιλήσει γα τη μεταμνημονιακή εποπτεία», συμπλήρωσε. Για τα ελληνοτουρκικά, […]

«Στις κρίσιμες συγκυρίες για τον τόπο έχουμε μια ελλιποβαρή κυβέρνηση» δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ, χαρακτήρισε «ένα ακόμη ψέμα με πολύ κοντά ποδάρια» τα περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια τον Αύγουστο.

«Πρώτα και κύρια ο κ. Τσακαλώτος έχει μιλήσει γα τη μεταμνημονιακή εποπτεία», συμπλήρωσε.

Για τα ελληνοτουρκικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αφού σημειώνει ότι «ο κ. Ερντογάν και η Τουρκία πρέπει να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου», ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ρωτώντας: «Εμείς απέναντι στην επιθετικότητα της Τουρκίας ποια πολιτική αντιτάσσουμε; Του κ. Καμμένου, του κ. Κουβέλη, του κ. Κοτζιά ή του κ. Τσίπρα;».

«Να μην ψηφίσουμε κανένα νομοσχέδιο έως τις εκλογές»

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι «οι Ευρωπαίοι δεν φείδονται καλών λόγων» και υπογραμμίζει ότι «ακόμα και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου άκουσε καλά λόγια από τις Βρυξέλλες».

Σχολιάζοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις του πρωθυπουργού ότι «η κυβέρνηση πετυχαίνει εκεί που οι τρεις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ απέτυχαν καθώς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με επιτυχία», αντιτείνει λέγοντας: «Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Ξέρουν τι έγινε αυτά τα τρία χρόνια και πως η οικονομία αντί να πάει μπροστά πήγε πίσω».

Σκοτωμός Αυλωνίτου – Καμμένου on air: «Ζήτα συγγνώμη αλλιώς θα γίνει θέμα» (vid)

Μιλώντας για επενδύσεις, ο κ. Χατζηδάκης, υποστηρίζει ότι «Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές» και αναφερόμενος στην κυβέρνηση επιμένει ότι «μπορεί να έχει μια ρητορική για επενδύσεις αλλά στην πράξη εφαρμόζει μια πολιτική εχθρική απέναντι στην οικονομία και τις επενδύσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις