Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκοτωμός Αυλωνίτου – Καμμένου on air: “Ζήτα συγγνώμη αλλιώς θα γίνει θέμα” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοτωμός Αυλωνίτου – Καμμένου on air: “Ζήτα συγγνώμη αλλιώς θα γίνει θέμα” (vid)

Ο κακός χαμός ανάμεσα στην Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο στην εκπομπή του Αυτιά. Αφορμή τα οικονομικά και οι αυξήσεις στους μισθούς. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις […]

Ο κακός χαμός ανάμεσα στην Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο στην εκπομπή του Αυτιά.

Αφορμή τα οικονομικά και οι αυξήσεις στους μισθούς.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του.

Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκάλεσε προβοκάτορα και αυτός της απάντησε λέγοντάς της ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

«Δηλητήριο» στο Twitter για τον… συνδυασμό της Αυλωνίτου

«Πού ζω; Δεν είσαστε μαζί στην κυβέρνηση;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή γι’ αυτόν η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη ΝΔ και ότι θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο.

Η ΟΝΝΕΔ για την… υποναύαρχο Μπουμπουλίνα – Ιδιαίτερη αντίδραση

Απάντώντας η κυρία Αυλωνίτου κατηγόρησε τον Δημήτρη Καμμένο ότι γυρίζει τα κανάλια και αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση αντί να μιλά μόνον μέσα στην ΚΟ του κόμματός του.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκλεισε την τοποθέτησή του καλώντας τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μιλήσουν αλλιώς – είπε- θα έχουμε άλλες εξελίξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις