Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ιστορική επανασύνδεση, τρεις δεκαετίες μετά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιστορική επανασύνδεση, τρεις δεκαετίες μετά

Οι ABBA, το θρυλικό συγκρότημα από τη Σουηδία, τριάντα δύο χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση και τριάντα πέντε μετά την τελευταία δισκογραφική τους δουλειά, επανασυνδέονται και είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν δύο νέα τραγούδια. «Η απόφαση να προχωρήσουμε με το πρότζεκτ της περιοδείας avatar των ΑΒΒΑ είχε μία απροσδόκητη συνέπεια. Και οι τέσσερις αισθανθήκαμε ότι […]

Οι ABBA, το θρυλικό συγκρότημα από τη Σουηδία, τριάντα δύο χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση και τριάντα πέντε μετά την τελευταία δισκογραφική τους δουλειά, επανασυνδέονται και είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν δύο νέα τραγούδια.

«Η απόφαση να προχωρήσουμε με το πρότζεκτ της περιοδείας avatar των ΑΒΒΑ είχε μία απροσδόκητη συνέπεια. Και οι τέσσερις αισθανθήκαμε ότι έπειτα από 35 χρόνια θα είχε πλάκα να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και να επιστρέψουμε στο στούντιο. Και αυτό κάναμε.

Ήταν σαν ο χρόνος να είχε σταματήσει και να είχαμε απλώς λείψει σε σύντομες διακοπές. Μία εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία», ανακοίνωσε το συγκρότημα μέσω των social media και αποκάλυψε πώς είναι ήδη έτοιμα δύο νέα τραγούδια.

«Αποτέλεσμα ήταν δύο νέα τραγούδια, το ένα από τα οποία ‘I Still Have Fair In You’ θα παρουσιαστεί από τους ψηφιακούς εαυτούς μας σε ένα ειδικό πρόγραμμα παραγωγής NBC και BBC, που θα μεταδοθεί τον Δεκέμβριο.

Μπορεί να γεράσαμε, αλλά το τραγούδι είναι νέο. Και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Αγκνεθα, Μπενι, Μπγιορν Αννι-Φριντ – Στοκχόλμη, Σουηδία, 27 Απριλίου 2018»

Το βιβλίο και το μέλλον του

View this post on Instagram

❤️ #abbaofficial #abba

A post shared by ABBA (@abba) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις