Πάιατ: Μεγάλη μέρα για το υπ. Εθνικής Άμυνας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάιατ: Μεγάλη μέρα για το υπ. Εθνικής Άμυνας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τα συγχαρητήρια του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και την ομάδα του έδωσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, για την ομόφωνη έγκριση από το ΚΥΣΕΑ του προγράμματος αναβάθμισης των 85 F-16. Ο Αμερικανός πρέσβης έκανε λόγο για μία πολύ μεγάλη μέρα για το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Aμυνας και την Πολεμική Αεροπορία, τονίζοντας […]

28.04.2018 | 17:58

Τα συγχαρητήρια του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και την ομάδα του έδωσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, για την ομόφωνη έγκριση από το ΚΥΣΕΑ του προγράμματος αναβάθμισης των 85 F-16.

Ο Αμερικανός πρέσβης έκανε λόγο για μία πολύ μεγάλη μέρα για το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Aμυνας και την Πολεμική Αεροπορία, τονίζοντας ότι η αναβάθμιση ενισχύει περαιτέρω τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο τον Οκτώβριο.

Στην ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματικής αντιπροσωπείας έγραψε χαρακτηριστικά:

“Μεγάλη ημέρα για τους συμμάχους μας στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, το Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας, καθώς προχωράει η αναβάθμιση των F-16 που “χτίστηκε” πάνω στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο τον προηγούμενο Οκτώβριο. Συγχαρητήρια στον υπουργό Πάνο Καμμένο και στην ομάδα.”

Εγκρίθηκε η αναβάθμιση των ελληνικών F-16

 

Exit mobile version