Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Συγκίνηση στο Master Chef – Δεν κατάφερε να περάσει στην τριάδα (vid)
LIFESTYLE

Συγκίνηση στο Master Chef – Δεν κατάφερε να περάσει στην τριάδα (vid)

Ο Σάββας Ληχανίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef. Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να διαχειριστεί τη μοσχαρίσια γλώσσα, ωστόσο δυστυχώς δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τριάδα. Οι τέσσερις φιναλίστ του MasterChef, Αργύρης Αγλαμίσης, Χρήστος Γλωσσίδης, Σάββας Ληχανίδης και Τιμολέων Διαμαντής διαγωνίστηκαν μαγειρεύοντας «παρεξηγημένες πρώτες ύλες», όπως τις χαρακτήρισαν οι κριτές. Οι κριτές δοκίμασαν […]

Ο Σάββας Ληχανίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να διαχειριστεί τη μοσχαρίσια γλώσσα, ωστόσο δυστυχώς δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τριάδα.

Οι τέσσερις φιναλίστ του MasterChef, Αργύρης Αγλαμίσης, Χρήστος Γλωσσίδης, Σάββας Ληχανίδης και Τιμολέων Διαμαντής διαγωνίστηκαν μαγειρεύοντας «παρεξηγημένες πρώτες ύλες», όπως τις χαρακτήρισαν οι κριτές.

Οι κριτές δοκίμασαν τα εξαιρετικά πιάτα που ετοίμασαν και δυσκολεύτηκαν αρκετά στην επιλογή τους για τους τρεις κορυφαίους μάγειρες του φετινού MasterChef.

Το Power of love δεν θα είναι πια… το ίδιο – Αποχωρήσεις που δεν περίμενε κανείς (vid)

«Η σημερινή αποχώρηση έχει ειδικό βάρος» σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε πως είναι σημαντικό να εξηγήσουν με ακρίβεια τους λόγους της αποχώρησης.

Οι κριτές αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο που δοκίμασαν ήταν του Τιμολέοντα Διαμαντή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις