Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Hγετικό στέλεχος του ISIS θα περνούσε ως πρόσφυγας στην Ελλάδα
ΚΟΣΜΟΣ

Hγετικό στέλεχος του ISIS θα περνούσε ως πρόσφυγας στην Ελλάδα

Μέλος του ISIS ερχόταν στην Ελλάδα Ανώτατο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους, συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές στη Σμύρνη, ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας. Το ηγετικό στέλεχος είχε δώσει εντολή για την εκτέλεση εκατοντάδων ανθρώπων στη Συρία. Ο τζιχαντιστής, που δίνονται μόνο τα αρχικά του ονόματός του ως Κ.Ε.Η., και ο οποίος έχει δώσει […]

Μέλος του ISIS ερχόταν στην Ελλάδα

Ανώτατο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους, συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές στη Σμύρνη, ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Το ηγετικό στέλεχος είχε δώσει εντολή για την εκτέλεση εκατοντάδων ανθρώπων στη Συρία.

Ο τζιχαντιστής, που δίνονται μόνο τα αρχικά του ονόματός του ως Κ.Ε.Η., και ο οποίος έχει δώσει εντολή για εκτέλεση πάνω από 700 ανθρώπων συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες του «Ισλαμικού Κράτους».

Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο λεγόμενος «εμίρης» του Ντέιρ Εζ Ζορ -μιας μεγάλης πόλης στην ανατολική Συρία- και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες εντοπίστηκαν στη Σμύρνη μαζί με ομάδα Σύριων που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.

Ήταν ανάμεσα στους υπευθύνους της εκτέλεσης 700 αμάχων στην επαρχία Σαϊντάτ της Συρίας στις 14 Δεκεμβρίου και στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν μάλιστα και βίντεο με τον ίδιο.

ΟΗΕ: Αθρόες αφίξεις μεταναστών και προσφύγων

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του ηγέτη του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι και υποψήφιος διάδοχός του μετά τον θάνατό του.

Οι τέσσερις τζιχαντιστές ανακρίνονται από την αντιτρομοκρατική στη Σμύρνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις